Дипляни

Вашата дипляна може да бъде ключов инструмент в маркетинговата стратегия на Вашия бизнес. Ние предлагаме широк спектър от възможности за избор на производство им, всички предназначени за повишаване на рейтинга и покачване на продажбите на Вашия бизнес. Дипляните са чудесен начин да представите на потенциалните клиенти услугите, които предлагате: нови продукти, промоции, бизнес предложения, информация за събития и др.

Стандартно за производството им се използва пълноцветен печат, като могат да бъдат добавени и Pantone цветове или други съобразени с корпоративната идентичност на Вашата фирма. Дипляните могат да бъдат завършени с надпечатните лакове за защита на мастилата и медиите от които са изработени, както и различни видове UV лакове (цялостно или селективно) или ламинати мат или гланц, а също и ефектни UV лакове.

Относно сгъването, предлагаме всички видове гънки от стандартното сгъване на 2 или 3 гънки, Z-образно сгъване, перфорация както и нестандартни гънки, съобразени с дизайна на Вашите брошури.
В тази група влизат всички печатни изделия, които са изработени от един лист и към него са приложени сгъване на една или повече гънки (биговане при необходимост), перфорация при необходимост.