Поздравителни картички

Поздравителни картички са класически начин да се свърже с хора, които са важни за Вас и Вашия бизнес. Традиционно, поздравителни картички се изпращат за рождени дни или празници, но те могат да се използват за много, много повече. Персонализирани с тях може да поканите Вашите клиенти на ексклузивно събитие, да им благодарите за последната покупка, като средство за насърчаване на повторна (с подарък карта или талон например.) или просто като жест "мисля за Вас".

Поздравителната картичка е по-лична от пощенска картичка, по-запомняща се от писмо и е по-вероятно да бъде съхранена и споделена с другите. Това е приятелски жест, че наистина цените Вашите клиенти от една страна и бъдещите такива.

Можете да персонализирате Вашите картички със съобщение или да ги надпишете ръчно до всеки, като по този начин добавите лична връзка. Картичките Ви могат да бъдат пълноцветни или отпечатани с PMS мастила, като не забравяйте пликовете! Те могат да бъдат празни или отпечатани с Вашия обратен адрес и корпоративна идентичност.